home Музика, Поп-фолк Дебора пита: “Каква Дебора ли, Царски?”

Дебора пита: “Каква Дебора ли, Царски?”

Илия Царски – автомобилен състезател, многократен победител в национални ралита и шампионати на затворен маршрут. Дебора – поп-фолк певица, продуцирана от музикална компания “Ара мюзик”.

В последният месец младата “двойка” имаше връзка “мечта”. А днес – Илия Царски не познава Дебора.

Поредна ПР акция за издигане на не толкова известните българи или не мъжкарско поведение от страна на Илия е повода за новият скандал в шоу бизнеса.

Според думите на състезателя, той познава Дебора и дори са излизали “за по кафе”, но между тях е нямало нищо повече от приятелство. Какви обаче бяха снимките на които двамата се целуват остава загадка за аудиторията.

Днес по рано младата изпълнителка пусна снимка на чат между двамата, на която пък Царски се врича в любов на своята “приятелка”. Прилагаме и самият разговор между двамата в социалната мрежа Фейсбук, а изводите оставяме на Вас.

Debora tsarski

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.