home Балканска, Музика Весна Змиянац подари своя песен на Саранди

Весна Змиянац подари своя песен на Саранди

Саранди записа на български един от големите сръбски хитове на 2015-а – “Ponovi za mnom” на легендарната Весна Змиянац.

Изпълнителят получи разрешение за кавър версията лично от колежката си, с която редовно имат общи участия в клубове в австрийската столица Виена, а вече няколко пъти са канени да пеят и на сватби в Сърбия.

„Болен съм“ е българското заглавие на парчето, което е по музика на най-големия хитмейкър в Сърбия за последните години – Дамир Ханданович.

„За текста се доверих отново на Йордан Гергов. След 2 часа вече ми беше пратил текста, не съм променил нито една дума. Аз харесам ли нещо от първи път, то винаги се получава“, разказа певецът и не скри, че тази песен е емблематична за кариерата му.

„Весна е много голям човек. Тя е звезда, и то истинска, не като нашите местни звезди, но е толкова земна, никаква престореност няма в нея. Към мен имаше много топло отношение, казва ми „сине“, което много ме трогва. Весна се впечатли от начина, по който изпълнявам мегахита ѝ. Аз съм влюбен в Ponovi za mnom от фестивала Pink Music Festival, където беше представена премиерно. И тя ми каза – запиши я, покажи я на своите почитатели. Окуражи ме да я запиша и на сръбски, но за мен това засега е голяма лъжица. От много време обмислям да се запиша на курс по сръбски, защото често имам участия в сръбски заведения и клубове в чужбина, но последния път не успяхме да се съберем за курс, който намерих. По-нататък – със сигурност“, обясни Саранди.

Певецът вече работи и по реализирането на втория си самостоятелен албум и води преговори с музикална компания, с която се надява да го реализират съвместно, пишат от Signal.bg.

comments: