home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Деница с бляскаво парти за рождения си ден

Деница с бляскаво парти за рождения си ден

Специално парти по случай рождения си ден е спретнала певицата Деница. Чернокосата красавица обещава едно различно събитие в меката на поп-фолка – Планета Пайнер Клуб в София.

“Това ще е едно различно парти, ще изляза на сцената заедно с моя колега и приятел Alex P, за да ви представим по различен и нестандартен начин новата ми модна линия Street Fashion by D.D. – Живей за днес”, коментира Деница.

Партито ще бъде подкрепено от едни от най-популярните лица в България, а именно Светлана Василева, Златка Димитрова, Калина Паскалева, Илиян и момичетата от Plastic Dreams.

“Благодаря на всички, които ще бъдат с мен на този ден, както и на всички мои близки приятели! Очаквам да избухнем заедно”, добави Деница.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.