home Музика, Поп-фолк Емануела обвини Димитър Динев за синините по детето им

Емануела обвини Димитър Динев за синините по детето им

Емануела шокира всички за пореден път, след като направи признание, че бащата на второто ѝ дете – Димитър Динев бие сина им.

Двамата са разделени от известно време, но той продължава да вижда детето, което явно скоро Емануела ще спре да пуска, заради нехайното поведение на Димитър.

Изпълнителката на “Съкровище” публикува снимки, на които се вижда рана на вратлето на малкия им син и обвини за това бившия си мъж Димитър Динев.

Ето какво написа Емануела в социалната мрежа Фейсбук: “Въпреки, че с Димитър Динев сме разделени, аз никога не съм позволявала това да оказва влияния върху нашия син. Родителите трябва да са до децата си, независимо от отношенията помежду си.

EmanuelaDete

При последното виждане на Димитър Динев със сина ми, детето се върна стресирано, раздрано и протрито на врата. Питам аз, кой нормален баща ще остави детето си на някой си и ще ходи да се шляе по дискотеките? Кой нормален баща ще се алкохолизира и ще си кани жени вкъщи, докато детето му е при него? Кой нормален родител ще позволи това? Нормално ли е според вас? Това е нашето дете, за Бога.

Мислех си, че шамарите, които отнесох в петия месец на бременността ми, а и много други неща, са изолиран случай. Оказва се обаче, че това не е било първото посегателство върху човек. Димитър Динев е имал дело за нанасяне на телесна повреда на човек. Но оставете ме мен, важно е как се отнася с детето си. Аз няма какво да коментирам повече, снимките са повече от показателни за какъв „човек” и „баща” става въпрос”.

comments: