home Музика, Поп-фолк ВЕРОНИКА СЛОЖИ ЦЕНЗУРА НА ЯНИЦА (СНИМКИ)

ВЕРОНИКА СЛОЖИ ЦЕНЗУРА НА ЯНИЦА (СНИМКИ)

Не, този път не става въпрос за нов музикален проект или безпочвена PR провокация. Става въпрос за мода. А както знаем, модата и музиката вървят ръка за ръка.

Яница е новото лице на модния бранд на Вероника DECALOGUE. Секси, загадъчна и много красива нежната певица блести в модните предложения, които са подбрани внимателно, но остават типични за разпознаваемия стил на марката.

Спортни и елегантни съчетания, както и няколко по-провокативни визии, дават името на колекцията “CENSORED”.

За никого няма да бъде изненада влиянието на черния цвят, който остава актуален, независимо от сезона. Модният бранд отново залага на качествените материи, перфектно съчетани с удобството, което е водещо в избора на всяка дама.

YanicaDecalogue

Яница, която напоследък красиво вълнува аудиторията с пиперлива нотка и нестихващи провокации в своите успешни проекти, пасва перфектно като лице в представянето на новите модели. Добре преценените и вълнуващи творения показват Яница в различна светлина и този път всичко отново е съчетано с безупречна красота и стил.

За снимките на фотосесията екипът се довери за пореден път на фотографа Теди Грозданов.

YanitsaDecalogue

Това е колекция, която има за цел да донесе добро настроение и топлина в сърцата на всяка дама с напомняне, че топлите дни са съвсем близо, въпреки ниските температури навън.

comments: