home Мода, Родни звезди Звездни красавици избират новия Мистър Полвдив 2016

Звездни красавици избират новия Мистър Полвдив 2016

Звездно жури ще избере „Мистър Пловдив” 2016-та, а в състава му влизат актуалната Мис Силикон – Габриела Попова и Мисис България – Мариана Маринова.

Моделката Велина Узунова, топ гримьорът Георги Асенов, Иван Рупчин от Бутик Резерве, журналистът и PR – Ангел Дончев и известната светска красавица Елизабет Методиева, която стана популярна и като актриса в сериала „Столичани в повече”, също са част от състава.

Кастингът за конкурса „Мистър Пловдив” ще се състои на 6 февруари във “W CLUВ” под тепетата. Кандидатите, които искат да се борят за престижната титла, се записват в официалната страница на RE:VIEW Agency във Фейсбук.

Красивите пловдивчани трябва да изпратят снимки в лице и цял ръст и телефон за връзка, а от агенцията ще изберат най-добрите кандидати за конкурса.

Организатори на конкурса са RE:VIEW Agency със собственици Евгени Евтимов и Георги Асенов. За добрата организация на събитието в града под тепетата ще се погрижи регионалния директор на агенцията в Пловдив – Мартин Атанасов, пишат от Snews.bg.

comments: