home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп ВЕСЕЛИН МАРИНОВ СКОЧИ СРЕЩУ ФЕЙСБУК

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ СКОЧИ СРЕЩУ ФЕЙСБУК

“Няма по-хубаво от семейството” – заявява Веселин Маринов в интервю за списание EVA, в които споделя най-личните си неща.

“Имам 26 албума. От “Горчиво вино” насам от 1995 г. всяка година издавам нов, някои години – по два. Затова съм разведен два пъти. Няма по-хубаво от семейството. Колко искам да имам една спътница в живота, която да ме чака!

И не виждам пречка да се върна в четвъртък късно през нощта и да бъдем заедно петък, събота и неделя. Да дойде с мен. Но изглежда не съм уцелил” – откровен е той.

Според него всеки от нас е половина, в 80% от хората може да не намериш другата. Може дълги години да живееш в синхрон с жена и да мислиш, че това е животът, докато не срещнеш своята половина, която като едни вклинени зъбци влиза, сякаш цял живот е била едно цяло с теб.

Веселин Маринов признава още, че е много консервативен човек. “Типичен представител на нашия народ. Много обичам българските традиции” – споделя той и за да подкрепи това изказване заявява, че през живота си не е отварял фейсбук, защото това би нарушило неговата сантименталност.

“Дойде бруталният, дигиталният, лошият свят, в който хората се запознават само чрез есемеси и компютри. Съвременният глобален свят унищожи всички ценности. Човешкият прогрес унищожава света. Все по-самотни сме, все по-безразлични към съдбата на ближните. Раждат се все по-малко деца” – споделя още Веселин Маринов, пишат от planeta.tv.

comments: