home Музика, Поп-фолк ЯНИЦА: АКО БЯХ НАСТРОЕНА КАКТО СЕГА, ЩЯХ ДА БЪДА ПО УСПЕШНА ПРЕДИ

ЯНИЦА: АКО БЯХ НАСТРОЕНА КАКТО СЕГА, ЩЯХ ДА БЪДА ПО УСПЕШНА ПРЕДИ

Яница – която доскоро всички познаваха като невинното и скромно момиче и Яница – която днес познаваме като провокативната и секси жена.

Изпълнителка на музикална компания “Пайнер”, която днес преспокойно може да наречем ТОП име.

По думите на Русенлийката силно притеснение е бил повода за рязката промяна във визията и. Притеснение за това как публиката ще я приеме и ето, че след поет риск в песента и “Всичко чуждо пожелаваш”, днес тя покорява върховете в музикалните класации.

Яница твори в най-успешната музикална компания у нас вече повече от 10 години и е оставила след себе си хитови песни като “Две в едно”, “Спешно”, “Хапе любовта” и други.

“Ако бях настроена както сега, щях да бъда по-успешна преди” – споделя Яница в предаването “Фолкмаратон”.

Когато публиката желае различното, то тя трябва да го получава. Точно тази формула не смъква певицата от челните позиции в последните две години. Много труд и работа в екип са необходими за успеха, според изпълнителката на “Пайнер”.

Напомняме Ви, че изминалото лято бе доста успешно за Яница и нейният хит “Грешната”.  Песента дори грабна приза “Поп-фолк хит на лято 2015”, като измести “Стара каравана” на Галена в най-четеният музикален сайт.

Певицата заявява, че след представените от нея проекти през 2015 година може да се бори за награда в предстоящата церемония по награждаването на заслужилите изпълнители и проекти. А Вие – можете да я подкрепите в започналата вече селекция за наградите на телевизия “Планета”

 

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.