home Музика, Поп-фолк Галин разкрива дали напуска Пайнер

Галин разкрива дали напуска Пайнер

Вчера жълти медии гръмнаха с новината, че машината за хитове Галин напуска редиците на “Пайнер”, а днес добричлията разсея всякакви съмнения.

Пред Live Magazine Галин споделя, че няма намерение да напуска “Пайнер” към този момент. Изпълнителят е доволен от продуцентите си, които инвестират в проектите му, особено последните две години.

“Уважавам Оцко, защото той направи хубави песни за мен, но на този етап съм доволен от фирмата си и нямам планове за напускане”, категоричен е Галин.

Певецът успокои и своите фенове в социалната мрежа Фейсбук: “Скъпи приятели, бях уведомен от обезпокоени фенове, че съществуват слухове за напускане от моя страна на фирма “Пайнер”. Искам да Ви успокоя и да Ви кажа, че в този слух няма и капка истина! Към момента отношенията ми с фирмата са отлични и предстои представянето на най-новата ми дуетна песен с Деси Слава – “Нека да е тайно”.

Galin-nagradi

Името на Галин е сред предложенията за номинации за предстоящите награди на телевизия Планета за 2015 година. Вотът вече се упражнява в сайта на медията.

comments:

TAGS:

Георги Гюзелов

Работил е във всички видове медии. Създател и главен редактор на Sredets News до 2013 година. Автор и водещ на радио предаване. Работил е като редактор и продуцент на всекидневни ТВ предавания. Автор е в сайтовете Delo.bg и Live-magazine.eu. Изявява се и като PR на популярни личности. В момента е автор и водещ на предаването „Famous Vox“ на радио VOX. Създател и главен редактор е на Secret.bg