home Клубни партита, Събития ”Miss Beauty” с топ еротик шоу в Банско

”Miss Beauty” с топ еротик шоу в Банско

Джулиана Гани организира втория си конкурс за миски под името “Miss Beauty”, но този път събитето ще мине като Top Erotic Show Bansko 2016.

На 3 февруари “Queen’s PUB” в Банско ще посрещне момичетата на Джулиана Гани, които ще се състезават в три горещи кръга. Както винаги финалният ще бъде “най-опасен” за публиката – красавиците ще дефилират по еротично бельо и анеглски крила.

Водещ на събитието ще бъде Саймън, който ще се включи и в програмата на конкурса “Miss Beauty”, който се очаква с огромен интерес в зимния ни курорт.

DjulianaGaniMissUniverse

Припомняме ви, че победителки в “Miss Beauty” 2015 в Club Pasha през декември станаха – Мария Богданова (3 място), Ася Гайдева (2 място) и Мария Пешева (1 място). Червенокосата хубавица спечели журито с темперамента си.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.