home Музика, Поп-фолк ИЗПЪЛНИТЕЛКА НА ”АРА МЮЗИК” ЖЕРТВА НА ХАКЕРСКА АТАКА

ИЗПЪЛНИТЕЛКА НА ”АРА МЮЗИК” ЖЕРТВА НА ХАКЕРСКА АТАКА

Изпълнителката на “Ара мюзик” – Дебора с разбита парола на официалния си профил във фейсбук. През вечерта на 21.01.2016г. /четвъртък/, зложелатели хакнали профила на поп-фолк певицата.

За жалост, певицата не се е разминала само с разбита парола, а и с фалшиво лице, което писало от нейно име. Вулгарни и груби съобщения са получили близки приятели на Дебора.

След като певицата осъзнала какво се случва, веднага написала официално изявление за случилото се в официалния си профил:

„Приятели, някой ми е разбил паролата на Facebook. Цяла нощ е писано от мое име какви ли не глупости и обиди на много мои близки хора! Искам да се извиня на всички мои близки, които са получили съобщения от мое име. Искам да знаете че не съм писала аз тези глупости. А тези идиоти, които са ми хакнали профила ще ги разбера и ще си получат заслуженото“, сподели Дебора в официалния си профил.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.