home Кино и ТВ, ТВ предавания “На кафе” с Гала стана трибуна на предложение за брак

“На кафе” с Гала стана трибуна на предложение за брак

Той е рус, синеок и един от най-привлекателните фермери в България. Той е Славко Василев от село Рибен. Тя е екзотична и красива. Тя е Екатерина Бурукова от Украйна и е студентка в България.

Те са участници в предаването “Фермер търси жена” – 2015.  Още при първата среща на Славко и Катя пламват искри.

Към момента младата двойка живее в село Вършец, като не оставят фермата на Славко и редовно минават по 30 км., за да свършат необходимата по нея работа. А семейството му приемат украйнската снаха с много любов и за краткото време я чувстват много близка.

Заедно с целият екип на предаването “На Кафе” младият мачо сбъдна един сън на своята възлюбена – предложение за брак в студиото на Гала. Цяло предаване на живо бе необходимо изненадата да бъде повече от потресаваща и Славко да чуе заветното “Да”.

Екипът ни им пожелава да бъдат заедно в добро и лошо, да споделят с наслада хубавите моменти от живота и най-важното – да се обичат!

 

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.