home Музика, Поп-фолк Фики не иска да се разделя с приза ”Певец на годината”

Фики не иска да се разделя с приза ”Певец на годината”

Фики Стораро мечтае да грабне статуетката “Певец на годината” на телевизия “Планета” и за 2015 година. Това признание младият талант направи в предаването “Звездно”.

Хитовият изпълнител е изпратил една доста силна година, в която е представил 8 интересни и различни проекти. Част от тях се превърнаха в категорични хитове, а невероятните мелодии от края на 2015 година – “Лудо младо” и “България”, вярва, че ще останат в музикалната история.

Все пак обаче Фики е категоричен, че хората са тези, които трябва да определят кой каква награда е заслужил да получи.

fiki

Наследникът на Тони Стораро грабна приза през 2014 година, когато всички очакваха, че статуетката ще отиде в ръцете на Галин. Тогава след церемонията в НДК, Фики бе изпратен до автомобила си с освирквания и дори обиди на расова основа.

comments:

TAGS:

Георги Гюзелов

Работил е във всички видове медии. Създател и главен редактор на Sredets News до 2013 година. Автор и водещ на радио предаване. Работил е като редактор и продуцент на всекидневни ТВ предавания. Автор е в сайтовете Delo.bg и Live-magazine.eu. Изявява се и като PR на популярни личности. В момента е автор и водещ на предаването „Famous Vox“ на радио VOX. Създател и главен редактор е на Secret.bg