home Кино и ТВ, ТВ предавания Нова порция изненади от риалити предаванията

Нова порция изненади от риалити предаванията

Всяка година през пролетта, освен разлистването на природата, в България стартират десетки риалити предавания. И естествено всяка телевизия се бори да направи по-успешно и гледано шоу от конкуренцията.

Изключение няма да направи и новодошлата 2016 година, а вие имате възможност да разберете пикантни тайни, около предстоящият старт на няколко от предаванията тази пролет.

Би Ти Ви отново ще заложат на талантливите българи, като през наближаващата пролет ще дадат за пети път старт на предаването “България търси талант”.

В края на изминалата 2015 година, режисьори и сценаристи обикаляха страната, за да търсят подходящите кандидат-таланти. Но на какво се натъкнаха и какви хора ще застанат пред журито тази година, ще разберем скоро. От кухнята на предаването разбрахме, че шоуто ще конкурира по всичко предишните си издания. А продуцентите залагат предимно на мъжете в журито, а именно: Асен Блатечки, Ицо Хазарта и Любен Дилов – син. Женската дума обаче ще е в ръцете на Михаела Филева.

След дългият сезон на “Биг Брадър” през есента на 2015 година, Нова телевизия ще заложи на две култови предавания през март – “Като две капки вода” и “Черешката на тортата”.  Както всяка година продуцентите на “Като две капки вода” пазят до последно в тайна участниците. Но ние ще Ви издадем, че една от най-любимите поп-фолк изпълнителки ще вземе участие в него. А, коя е тя? – Естествено, че Преслава.

Най-спуснати са завесите на кулинарното предаване ” Черешката на тортата ” . В него първи на масата в продължение на цяла седмица ще сядат – хип-хоп изпълнителят Вензи, риалити героя – Джино, поп-фолк дивата Емануела и моделките Бориса Тютюнджиева и Гери Дончева. Но дали точно тези вечери няма да запалят искрата на любовта между Джино и Емануела? Ще разберете ако гледате ” Черешката на тортата”.

emanuela_djino

“Игра на хорове”, “Master chef”, “Мама готви най-добре”, “Семейни войни” и “Шеф под прикритие”са останалите предавания, които ще получат своята премиера тази пролет.

comments: