home Музика, Поп-фолк Мъж е повод за раздялата на Емануела и Димитър Динев

Мъж е повод за раздялата на Емануела и Димитър Динев

Секс-символ на десетилетието, жена, майка, топ изпълнителка в поп-фолка или накратко Емануела. “Буря от емоции” съпътстват певицата в личният и живот, но “Тръпката” да намери правилният мъж все още бушува в нея.

В последните дни отново се шуми около Софиянката, но не толкова, защото пусна новата си песен “Съкровище”, а по-скоро защото сложи край на връзката с бащата на второто си дете.

“Дадох всичко от себе си като майка и като жена, за да стоплим по някакъв начин отношенията си, защото за мен това е най-важното – да имам семейство. И може би заради това много често съм бъркала в избора си.” – споделя Емануела пред “Папараци”.

dimitar-dinev_emanuela

27 годишният Димитър Динев е син на един от най-заможните българи, строителният предприемач – Динко Динев. За времето през което Димитър и Емануела бяха заедно, освен множеството скандали, които бяха публично достояние двамата станаха родители и на едно прекрасно момченце – Димитър Динев (младши).

Изпълнителката  на  “Сменяй ме”,  споделя също,  че е  била  в прекрасни  отношения   с родителите на богаташкият наследник и, че те са били твърдо за тяхната връзка. Емануела оставала разочарована и от незрялото поведение на бившият си мъж и най-вече от това, че вечер излизал с приятели по нощните клубове, а сутрин се прибирал късно.

Като точно тези постъпки не правели Димитър пълноценен родител. До болка откровена във вечерното- неделно предаване на БТВ – тя споделя:

“Основният проблем, който беше при нас беше неговият приятел Ванко, който не спираше да досажда в нашите отношения.”

От думите на фолк дивата става ясно, че въпросният мъж влияел лошо на бившият и любим и освен, че се месил в отношението на младата двойка, той се месил и в отношенията на Димитър с неговото семейство. Младият Динев дори излизал на разходки с детето си и Ванко, но не правел това с Емануела. Изпълнителката на “Пайнер” много съжалява за това, че е повярвала в думите на бащата на вторият и син, които гласели: “Никога няма да се разделим.”

На въпроса на журналистката Кристина Патрашкова – “Кога си се почувствала най-унизена?”, тя отговаря по следният начин: “Прибрах се вкъщи, това, което получих бе шамар, а след малко още един, защото съм му направила забележка, че се вижда с Ванко.”

Но дали Господ изправя Емануела пред толкова предизвикателства, за да покаже на българските жени, чрез нейният образ, че трябва да се борят, че трябва да притежават достойнство … и, че трябва да обичат … по любов …. , а не по сметка? Именно тя е една от малкото популярни лица, които застават пред камерата и микрофона на родните журналисти и казват: “Да, аз страдах, защото обичах.”! Такъв беше и случаят с бившото гадже на зеленооката певица.

Емануела и Никола си казаха “ДА” на пищна церемония в предаването “Къртицата”, след което и тази връзка намери своят край. Тогава пък изневери от страна на милиардерския син бяха причината за прекратяването на отношенията на двойката. Превратите на певицата не са само в личният и живот, а и в професионалният и такъв. През изминалата 2015 година, Емануела сложи край и на отношенията с продуцентите си от “Ара мюзик” и към днешна дата изпълнителката е в каталога на музикална компания “Пайнер”. Преди дни пък талантливата певица зарадва феновете си с нов музикален проект, който носи заглавието “Съкровище”.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.