home Мода, Родни звезди Виж кои са победитеките в конкурса ”Miss Beauty”

Виж кои са победитеките в конкурса ”Miss Beauty”

19-годишната пловдивчанка Мария Пешева спечели конкурса „Miss Beauty“. Това е първата инициатива, която е дело на силиконката с екзотично име.

За короната на конкурса се бореха няколко красавици, които мериха сили в три кръга. В първия дефилираха с елегантни рокли, а във втория със спортни дрехи. Най-интересен се оказа третият кръг, в който момичетата по бельо трябваше да забавляват топ модела Христо Нечев.

Претендентките за титлата бяха оценявани от 10 членно жури, в което присъстваше организаторката Джулиана Гани, гримьорът на звездите Слави Стоянов, журналистът и пиар Ангел Дончев и дизайнерът на Резерве – Иван Рупчин.

missbeauty2015 (6)

Победителката Мария Пешева е студентка в Европейския колеж в Пловдив. Свободното си време е посветила на музиката. Нейна подгласничка стана Ася Гайдева, която може да се похвали с богат опит в подобни конкурси.

missbeauty2015 (4)

На трето място е 18-годишната Мария Богданова от Пазарджик, занимаваща се с художествена гимнастика. Клуб Pasha като домакини избраха и свое лице – Ирена Добрева, също на 18 години от Пловдив.

missbeauty2015 (2)

Miss Beauty 2015 Мария Пешева получи много награди – ваучер за пластична хирургия на стойност, екскурзия и много подаръци от спонсорите на конкурса за нея и всички участнички.

missbeauty2015 (3)

Трите победителки в “Miss Beauty” получиха козметика от Rodeway Cosmetics. За доброто настроение на присъстващите пък се погрижи DJ Ceka.

missbeauty2015 (5)

Като всеки конкурс за красота и този не мина по сценарии. Участничката в Big Brother 2015 Силвия Юрукова не се появи, заради шумен скандал с организаторката на конкурса Джулиана Гани.

missbeauty2015 (1)

comments: