home Кино и ТВ, ТВ предавания Plovdiwood & Friends с коктейл в Пловдив (видео)

Plovdiwood & Friends с коктейл в Пловдив (видео)

Освен с града си, пловдивчани вече могат да се гордеят и с „Plovdiwood show”, което се излъчва в цели 15 телевизии.

Това беше и поводът за коктейла на младата продуцентска къща Plovdiwood Enterteinment, който се проведе във Flame Piano Bar, в Пловдив.

На коктейла присъстваха много съмишленици и партньори на компанията, като сред тях се отличиха собственикът на марката „Diplomat” д-р Любен Станев, президентът на „Зонта клуб Пловдив“ съдия изпълнителят Мариана Обрeтенова, изпълнителният директор на „ТВ Варна“ Петър Иванов, Роси Пашова- ПР на в-к „Марица“, собствениците на „Media Cafe” Васил и Румяна Кирезиеви, директорката на „Национална гимназията по Сценични и екранни изкуства“ Емилия Арабаджиева и др.

Elitsa_Plovdiwood

Водещ на стилното събитието бе Стелиан Димитров, който е създател на „Plovdiwood Entertainment” и продуцент на „Plovdiwood show”. Освен с предаването, домакинът не пропусна да се похвали, че екипът му участва в цялостната изработка на най-гледаното ловно предаване в България „Ловът с Иво“, както и че са успели да направят една от най-мащабните антидрога кампании в страната „Продължи линията на живота си без дрога“.

Biznes_Plovdiwood

След официалната част гостите се насладиха на изпълненията на младата певица Елица и бендът на пиано бара, а „градусите“ се повишиха след дегустация на вина от Villa Yustina.

Jeni_Plovdiwood

За всички, които останаха до края, имаше томбола с награди, любезно предоставени от модните къщи „Lazarini“ и „Euphoria str.” и от салони за красота „Diva”. Най-голямата награда, обаче, се оказа самият Майкъл Джексън, който изтанцува лунната походка специално за присъстващите.

comments: