home Концерти, Събития JJ И ЗВЕЗДИ ОТ X FACTOR ПЕЯТ ЗА МАЛКИЯ ВАЛЕРИ

JJ И ЗВЕЗДИ ОТ X FACTOR ПЕЯТ ЗА МАЛКИЯ ВАЛЕРИ

Георги Симеонов – JJ (от бой бандата 032) и децата от Нов Музикален Център организират благотворителен коледен концерт.

Тази година той е в подкрепа на малкия Валери, който е с диагноза Спинална мускулна атрофия – тип 1.

Специално участие в събитието ще вземат Живко и Анджела от X Factor, който също ще пеят за оздравяването на Валери.

Концертът ще се състои на 17 декември от 19:00 ч. в Нов Театър НДК, а цената на билетите е 10 лева.

Историята на малкия Валери:

Да започнем от там, че той е едно много желано и чакано бебе. След 9 месеца нормална бременност, но с усложнения при раждането, той се появи на този свят без пулс и сърдечна дейност. С много усилия и огромно желание за живот, той даде своята заявка.

Всичко беше прекрасно, до момента в който целият свят се преобърна за всички нас. На 3 месеца, след доста изследвания и ходене по болници, му поставиха тежката диагноза Спинална Мускулна Атрофия – Тип 1.
За съжаление, всички професори, които посетихме в България ни казаха, че няма лечение и трябва да се примирим със съдбата. Като обясняваха, че детето няма да има шанс да живее.

Както всеки родител така и ние, не се примирихме и започнахме проучване. След много обаждания и писане на писма установихме, че има шанс и нашето малко съкровище да живее!

Оказа се, че има специализирана болница в Милано – Италия, която провежда обучения на родители, които имат деца с поставена диагноза СМА. Посещението ни там е необходимо, тъй като те предлагат животоподдържащи апаратури, обучение как да ги използваме, както и специлани гимнастики, които трябва да се правят на малкия Валери.

По-голямо щастие се оказа, че недалеч от Милано, в Геноа, има клиника, която извършва експериментално лечение.

Тъй като в световен мащаб няма лек на това генетично заболяване, на нас не ни остана нищо друго, освен да го подложим на това лечение и да се молим то да премине успешно и малкия Валерко да живее пълноценно.

За съжаление са необохидми средства за да може семейството да се премести в Италия, докато трае лечението. Средста са необходими и за странични медицински услуги, които за съжаление не се поемат от клиниката. Затова молим всички добри хора, които имат възможност и желание да ни помогнат, като го направят на отворената дарителска сметка:

Райфайзен (левова сметка)
BG38RZBB91551005413797
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Мария Евгениева Миланова

Райфайзен (euro сметка)
BG11RZBB91551006493020
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Мария Евгениева Миланова

PayPal: help.valeri@gmail.com
Mariya Evgenieva Milanova

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.