home Кино и ТВ, ТВ предавания АСЕН ОТ ”ФЕРМАТА”: МЪЖЪТ СЕ ПОЗНАВА ПО СЪРЦЕТО, НЕ ПО ВИЗИЯТА

АСЕН ОТ ”ФЕРМАТА”: МЪЖЪТ СЕ ПОЗНАВА ПО СЪРЦЕТО, НЕ ПО ВИЗИЯТА

Асен, популярен в светските среди като Алехандро, бе сред най-коментираните и ексцентрични участници в риалити шоуто „Фермата”.

А веднага след като напусна играта, дамската половина от публиката на играта по bTV помръкна.

В интервю той споделя, че не съжалява, че е участвал в предаването и подчертава, че е извадил само позитивите от престоя си там.

Младият софиянец стана обект на коментари по повод визията си, а акцентът падна върху косата му, която винаги е оформена в прическа.

„Човек има една къща, в която живее цял живот и това е собственото му тяло. Това е достатъчно”, каза по адрес на визията си той.

Асен не крие, че косата винаги е била сред най-важните детайли от визията му.

„Като малък ми беше още по-голям проблем. Постоянно я пипах, третирах … Прическата ми е една и съща от доста време”, разказва той.

Признава, че няма много време за преса, но понякога и тя влиза в действие.

Алехандро разказва, че някои приятели не приемат тази вманиаченост и допълва: „Мъжкото и мъжът се познават по сърцето, не по визията.”

Пред front.bg той говори и за тежкия период в живота си, когато получава деперсонализация и дереализация на организма, вследствие на предозиране с марихуана.

„Това малко криво излезе. Никога не съм бил чак толкова пристрастен. Това са пълни глупости. На една Нова година се бяхме събрали голяма компания и три дни пушихме доста често, а дотогава бях пушил по един, два пъти в месеца. Моят организъм не беше свикнал и стана някаква реакция на организма”, уточнява историята Асен.
23-годишният мъж, който е сред успешните родни стриптийз танцьори, разкрива, че е намалил драстично изявите си на сцената, но няма намерение напълно да спира с танците.

„Един мъж трябва да стане сериозен по някое време”, смята Асен.

„Обичам да съм на сцената, да радвам жените, но съм намалил драстично участията си”, каза той и добави, че има сериозни планове за бъдеще, които иска да реализира.

КАКВО СПОДЕЛИ ЗА ЖЕНИТЕ В ЖИВОТА СИ И ПРАВИ ЛИ СЕКС ЗА ПАРИ – гледайте във ВИДЕОТО.

 

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.