home Музика, Поп-фолк Емануела и Димитър Динев се разделиха окончателно

Емануела и Димитър Динев се разделиха окончателно

Емануела разкри каква е истината за отношенията си с Димитър Динев в момента и тя далеч не е розова за съжаление.

Звездата сподели в социалната мрежа селфи, направено в колата, на което е с новородения си син от бизнесмена.

От разказа на изпълнителката към полунощ в петък срещу събота става ясно, че има разрив във взаимоотношенията им с Димитър Динев.

“От доста дълго време медиите ту ни събират с Димитър, ту ни разделят. Ето каква е истината! Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син. От тогава до сега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Димитър Динев не пожела да даде шанс на отношенията ни, дори и заради детето ни.

От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени! Причината за прекратяването на отношенията ни не е трети човек, поне от моя страна. За жалост в днешно време е много трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват.

Споделям именно тук причините за раздялата с бащата на втория ми син, за да предотваря всякакви възможни спекулации по тази тема. Сигурна съм, че щастливите мигове за мен и моите двама синове тепърва предстоят”, написа Емануела във Фейсбук.

comments: