home Музика, Поп-фолк Определят Sinan като българският Justin Bieber

Определят Sinan като българският Justin Bieber

Най-младата звезда на Diapason Records – Sinan промотира втория си сингъл „Фен съм ти“ преди две седмици и парчето вече се радва на огромен успех.

Само в официалния YouTube канал на ФЕН ТВ видеото има над 218 000 гледания. Чаровният младеж бързо си спечели прозвището „Джъстийн Бийбър на попфолка“, тъй като и той като световната звезда стартира кариерата си от съвсем ранна възраст.

Увлечението му по музиката е съвсем естествено, тъй като цялото семейство на Sinan е посветено на това изкуство. Ето защо и самият той от 4-годишен започва да пее по различни мероприятия, а мечтата му да стане професионален изпълнител го отвежда в музикална компания Diapason Records.

Новата надежда на музикалната сцена планира да се изявява в попфолка, но не крие, че е голям почитател и на други стилове. В момента той е ученик в Музикалната гимназия в Гент, Белгия с профил Поп пеене и обещава в бъдеще запише песен и в този жанр.

Преди броени дни Sinan зарадва феновете си в мрежата с изпълнение на популярното парче As Long As You Love Me, което е в репертоара на тийн идола Justen Bieber. Чуй го тук.

comments: