home Музика, Поп-фолк Месец до концерта на Планета в Арена Армеец

Месец до концерта на Планета в Арена Армеец

На 1 декември в зала “Арена Армеец” ще празнуваме заедно рождения ден на телевизия “Планета”. Точно на 14-ия рожден ден е моментът, когато не просто празнуваш, а правиш възможно най-щурия купон със своите приятели.

Това е Денят на нашата музикална телевизия и каним всичките си приятели да се забавляват с нас.

Правили сме концерти в различни зали, на площади, на стадиони. Този път ще имаме възможността да направим онова, което винаги сме искали, но винаги сме били ограничени от липсата на място – да предложим на всеки възможности според предпочитанията му.

Вероятно мнозина ще си спомнят случаите когато пред сцената в зала №1 на НДК бе отделен терен за желаещите да потанцуват, но там се побираха по-малко от стотина танцуващи. Сега ограничения няма. Купонът ще бъде пълноценен за всички гости. Който желае да изгледа спектакъла като концерт – моля. Местата са достатъчно и с добра видимост. А който иска да се разкърши, обхванат от музикалната емоция – има достатъчно терен да покаже какво може.

В нощта на първи декември ще видите и чуете най-големите хитове на звездите от последно време и култови парчета отпреди. Кои от любимците си ще видите на сцената? Веднага може да се каже – Топ 30 на звездите от музикална компания “Пайнер”. Естествено ще има и гостуващи изпълнители от други музикални компании, които ще изпълнят дуетните си песни със звездите от “Планета”. Мощният завладяващ звук ще бъде създаден от участието на здрав бенд от професионални музиканти. И както е правилото с всички спектакли от подобен род, директно излъчване по телевизиите няма да има. Този спектакъл ще се случи само веднъж и никога повече.

Само в нощта на 1 декември ще имате възможността да видите и да чуете неочаквани дуети и пр. съвместно изпълнение от звездите в най-различни колаборации. Ефектът от страхотното представяне на песента “Лале ли си, зюмбюл ли си” от шестте звезди на сцената в Летния театър на Стара Загора даде тласък за развитието на подобни идеи. Очаква ви просто шеметен вихър от изненадващи изпълнения, поднесени с много хъс и настроение от звездите на “Пайнер”.

И както казваме в подобни случаи, подаръците са от нас, купонът е у нас, а от вас се иска само да се включите в него. Нали си знаете, че телевизия “Планета” е за вас и вашите приятели, съобщават от сайта на “Пайнер”.

comments: