home Музика, Поп-фолк Мария представя ”Твоите сто лица” с фен клуб

Мария представя ”Твоите сто лица” с фен клуб

На 11 ноември Мария ще събере своите многобройни почитатели, за да отпразнуват заедно появата на осмия й самостоятелен албум – “Твоите 100 лица“.

Той се появи на музикалния пазар само преди броени дни и предизвика истинско вълнение сред почитателите на певицата, които побързаха да я поздравят за прекрасия подарък, който им направи.

Това бе и една от причините Мария да организира фен клуб, за да могат лично да се срещнат и да поговорят за всичко интересно, случващо се в музикалната й кариера. Фен клубът на певицата ще се проведе в музикалния магазин на “Пайнер” в София от 16.00 часа на улица “Иван Асен II” 51.

Очакваме всички, които имат желание да се присъединят, защото ще има много изненади, подаръци и възможност за снимки с личен автограф от Мария.

Звездата споделя, че очаква фен клуба с нетърпение, защото отдавна не е осъществявала подобна среща с почитателите си. Преди три години Мария направи промоция на албума “XIII” с впечатляващ концерт, на който възможност да присъстват имаха всички нейни почитатели.

Този път обаче тя и музикална компания “Пайнер“ решиха да заложат на друга идейна концепция, тъй като песните от проекта “Твоите 100 лица“ вече са познати и наложени хитове. Мария всекидневно се радва на любовта на феновете по време на своите лайв участия, но фен клуба ще даде възможност и на тези, които все още нямат 18 години да присъстват и лично да се срещнат с любимката си, пишат от Планета ТВ.

comments: