home Музика, Поп-фолк Джулия: Митко Димитров измисли прякора ми

Джулия: Митко Димитров измисли прякора ми

Джулия е едно от новите попълнения в “Пайнер”. Нейното истинско име е Жулиета, а дебютната й песен се казва “Искам от теб”. За нея се заговори и покрай връзката й с Фики. Но коя е Джулия?

“Занимавам се с музика от първи клас, тогава още свирих на пиано, защото родителите ми много държаха на това. На мен не ми допадаше особено и във втори клас имах една приятелка, която ходеше на школа по народно пеене, прииска ми се и на мен. Завърших музикалното училище в Котел със специалност народно пеене и пиано. След като завърших имаше една пауза от година, чудех се накъде да се насоча. Имаше едни кастинги в Димитровград, където се запознах с ръководителя на формация „Звезди” – Димчо Делев. Хареса ме и ми предложи да работя с техния оркестър и около 4 години работихме заедно”, разказва самата талантлива изпълнителка.

2419eaed570

“Истинското ми име е Жулиета, а псевдонимът Джулия ми го избра г-н Митко Димитров още от вратата като ме посрещна. Преди това имаше друга колежка Жулиета и нямаше как да се изявявам с истинското си име. От град Белослав съм, близо до Варна, тук съм си израснала. Въобще не съм очаквала, че ще се случи и ще попадна в редиците на „Пайнер”. Искаше ми се просто да пея и да се развивам в тази посока, в последствие се стигна и до фирмата”, разкрива още Жулиета.

comments: