home Гравитатор Гравитатор: От жълтите боксерки до клубната сцена

Гравитатор: От жълтите боксерки до клубната сцена

Хелоуин е, какъв по-добър момент да си поговорим за превъплътяване в образ. С голямо нежелание ще обърна внимание на една личност.

Натрапват ни я като новата звезда в българския шоубизнес. Сигурно се питате кого имам предвид?

Става въпрос за онова същество, което се кълчеше няколко месеца с жълтите си боксерки в национален ефир, докато хората вечерят.

За хомофоба и мъжкаря, който не търпи гейове, но пък после им дава да проверяват големината на инструмента си за ориниране и им пере обувките. Точно така! Става въпрос за човекът, „преспал“ с над 149 момичета, сред които и ТОП-ът на България.

Bogdanov_semeistvo

Да, преди години, когато се кажеше „топ“, хората се сещаха за черешовото топче, за Освободителната война, битката при Шипка, но днес то вече звучи коренно различно. Вече Джена и Преслава заемат гордо това място. Всъщност може би то принадлежи на Азис, да не забравяме, че кралят на попфолка призова „звездата“ от Пазарджик да си признае за техните отношения.

Кое всъщност ме провокира въобще да се занимавам със съществото, което обикаля всеки ден нощните клубове като дистрибутор на лимонада ли? Като голяма част от хората и аз използвам социалните мрежи. Днес за съжаление попаднах на покана от бар в центъра на София, който ни кани на Хелоуин парти със специалното участие на Пламен Богданов. Ако не беше смешно, щеше да бъде трагично!

Bogdanov_tsetso

Да започнем от това, че в нощните клубове участие имат предимно певци и танцьори. В ролята на какъв ще се покаже провинциалният мачо, защото единственото нещо, за което хората знаят, че е работил срещу пари, е съвкуплението му със семейство срещу 1000 лева. Да приемем, че той ще се разпише срещу определена цифра само заради своето присъствие, което едва ли е толкова звездно, въпреки че медиите не спират да ни го представят като звезда.

BogdanovNew

Тълковният речник е нещото, което отварям, за да дам точно определение за „звезда“. Първото е: „Небесно тяло със собствена светлина, на голямо разстояние от Земята, възприемащо се като светеща точка на вечерното небе“. Че е тяло – тяло е (все пак е бил фитнес инструктор, но само според неговите думи), но не небесно, движи се по Земята и не се възприема като светеща точка на вечерното небе, а само като движеща се точка върху салфетките на пода в заведенията. Второто определение, което откривам е: „Известна личност, знаменитост“. Да, скъпи приятели, той е известна личност, защото живее в България. А тук виждаме, че напоследък всеки неграмотник, демонстриращ своята простотия и липса на талант, става известен.

Bogdanov_Azis

Жалкото е, че възприемаме като cool човек да не знае кога е избухнало Априлското въстание? Аз не разбирам кому е нужно същества като това, да бъдат разкарвани като бели мечки по родните тв студиа, а децата да им се молят за селфи, с което да се похвалят във Фейсбук? Сигурен съм, че по-голямата част от Вас също си задават този въпрос, но пък има и друга част от обществото, които ще си сложат страшни зъби, ще се нацапат и ще отидат на Хелоуин парти със специалното участие на мега, гига, тера звездата П.Б.

comments:

TAGS:

Георги Гюзелов

Работил е във всички видове медии. Създател и главен редактор на Sredets News до 2013 година. Автор и водещ на радио предаване. Работил е като редактор и продуцент на всекидневни ТВ предавания. Автор е в сайтовете Delo.bg и Live-magazine.eu. Изявява се и като PR на популярни личности. В момента е автор и водещ на предаването „Famous Vox“ на радио VOX. Създател и главен редактор е на Secret.bg