home Музика, Поп-фолк Андреа разкри защо напуска Пайнер

Андреа разкри защо напуска Пайнер

Андреа вече потвърди, че се разделя с досегашните си продуценти от фирма “Пайнер”, с които си партнираше дълги години.

Фолк звездата обоснова напускането на най-голямата музикална компания у нас, с която стартира кариерата си преди години.

В своята Фейсбук страница, Андреа написа статус до феновете си, с който изясни защо се разделя с фирмата си и какво ще прави занапред.

“Скъпи приятели, чувствам се длъжна да дам откровен отговор на многобройните въпроси относно бъдещите ми професионални планове, които получавам ежедневно от музикалните фенове у нас и чужбина. Да, аз наистина напускам “Пайнер”! Напускам, защото искам да се развивам. Защото не одобрявам методите на работа, с които компанията си служи. Напускам, защото имам мечти, с които нямам намерение да се разделям. Напротив, ще ги следвам със същата любов и страст, както съм го правила винаги досега. Ще продължавам да бъда отдадена на феновете, чиято енергия усещам и в този хубав за мен момент. Енергия, която ценя и която ме мотивира да творя и да ви радвам с незабравими хитове. Ще остана посветена на това, което най-много обичам да правя – да бъда на сцената, да бъда с вас, със своята музика и с цялото си сърце и душа! Очаквайте по-детайлни отговори на всички въпроси, които касаят мен и кариерата ми в сп. Story”.

comments: