home Музика, Поп-фолк Андреа, Даяна, Кристиана, Крум и Траяна са аут от Пайнер

Андреа, Даяна, Кристиана, Крум и Траяна са аут от Пайнер

Няколко от топ изпълнителите се разделят с най-голямата музикална компания у нас от началото на следващия месец.

Това са Андреа, Даяна, Кристиана и Крум, за които напоследък упорито се говореше, че имат проблеми с фирмата си.

Траяна пък е поредната изпълнителка, която се разделя с “Пайнер”. Наскоро тя анонсира в социалната мрежа, че се завръща към участията си, споделяйки че изявите няма да бъдат обвързани с досегашната й фирма.

AndreaOutPyner

Певицата, която наскоро роди първородната си рожба, вече не присъства в каталога на музикалната компания, с която работеше години наред. За момента Траяна не издава творческите си планове. Припомняме, че преди няколко месеца тя представи парчето “Наивна”.

Относно бившите си изпълнитеи, музикалната компания на Митко Пайнера направи изявление: “Пайнер” взе решение да прекрати, по взаимно съгласие, договорите на четирима от своите изпълнители. От 1 ноември в каталога ни няма да присъстват имената на Андреа, Даяна, Кристиана и Крум. Всеки един от четиримата бе приет радушно в компанията, работи според силите и способностите си, разви таланта си като изпълнител и постигна своя възможен резултат. “Пайнер” благодари на четиримата за съвместната работа и им пожелава успех”.

За сметка на това пък, Емануела вече е част от “Пайнер” и новият ѝ видеоклип се излъчва в ефира на “Планета ТВ”. След като напусна бившите си продуценти от “Ара мюзик”, певицата си почина доста време покрай второто си майчинството и сега отново се завръща на музикалната сцена.

comments: