home Музика, Поп-фолк Мария избухна с хита ”Тик-так”

Мария избухна с хита ”Тик-так”

Броени дни преди появата на осмия й самостоятелен албум, Мария поднесе неочаквана изненада на своите многобройни почитатели.

Това е премиерата на най-новия сингъл на певицата със заглавие “Тик Так“, който вече може да гледате в Planeta Official в Youtube.

Песента, която носи много хитов потенциал, е дело на един от най-големите сръбски композитори и вече е хит в нашата съседка.

В Гърция парчето също е сред любимите заглавия на феновете, а Мария вярва, че “Тик Так ще е българското продължение на международния успех на този сингъл. Тя разкрива, че още от първо чуване на мелодията, това за нея е било “Любов от пръв поглед“

“Любими мои, тъй като много скоро излезе видео към песента “Твоите сто лица“, дала името на 8-мия ми по ред албум, решихме новото парче “Тик-Так“ да Ви представим и подарим със слайдшоу“, споделя Мария.
Певицата е признателна на целия екип, вложил творческата си мисъл и енергия в създаването на проекта – Тина Денчева /текст/, Калин Димитров /аранжимент/, Костадин Кръстев – Коко, Ивайло Спасов, Радо Петров, Христо Бонев /фото-видео реализация/.

Мария поднася своя музикален подарък към меломаните със съвсем нов кадър, създаден специално за слайдшоуто. Той е заснет от Костадин Кръстев – Коко, а за перфектната си визия звездата се довери на Милена Димитрова – Фифи за FETISH /коса/, Цецо Андреев /грим/, Красимира Димитрова за STUDIO HELAN / nails-style/.

“Надявам се, че това ще бъде поредната ни любима песен…“, не скри вълнението си при появата на “Тик Так“ Мария.
Тя допълни, че феновете са тези, за които мисли денонощно, зареждат я с нови идеи и я вдъхновяват за всичко, затова и тя изразява своята признателност към тях с нова музикална изненада.

comments: