home Кино и ТВ, ТВ предавания Преслава и Гъмов вече не крият чувствата си

Преслава и Гъмов вече не крият чувствата си

Kогато Преслава напуска къщата на “ВИП Брадър” на 30 септември, на Гъмов направо му потъват гемиите, разказват очевидци от екипа на шоуто.

На камерите се виждало как актьорът, който по принцип не спира да разсмива останалите с шеги и етюди, бил унил и необяснимо разсеян. Сега обаче Гъмов е на седмото небе и не се отделя от чалга певицата.

Близо 20 дни прекара извън къщата на “ВИП Брадър” Преслава. През това време не спирала да говори за съквартирантите си. Накрая дори започнала да досажда на близките си с приказки за живота в къщата и престанала да се среща с тях.

Междувременно във всички интервюта красивата певица не пропускаше да спомене, че съжалява за решението си да напусне къщата и че много иска да се върне при останалите.

Затова продуцентите сами поканили певицата отново да стане част от шоуто, а тя веднага приела. За да се случи това, във фейсбук страницата на предаването беше организирана игра – Преслава трябваше да събере 10 хиляди лайка, за да я върнат в къщата. Това, разбира се, отне само няколко минути, след което лайковете нараснаха до 80 000, защото зрителите са любопитни да видят какво ще се случи между певицата и актьoра Станимир Гъмов.

Още в началото на предаването, когато Моника Валериева сподели на Ернестина Шинова, че си пада по Гъмов, той загатна за съвсем друга сюжетна линия в къщата. Ернестина подхвана с него разговор, за да разбере дали харесва плеймейтката, а Гъмов намекна, че изпитва подобни чувства, но към друг съквартирант.

PreslavaGumov (2)

Сега, откакто отново са заедно в къщата, двамата били непрекъснато един до друг и все се търсели, казват от екипа на “ВИП Брадър”. Той я нарича “маймун”, тя него – “Гъмче”. Той ѝ носи храна, завива я с одеяло на двора, за да не настине. Това се случи след бурния купон за нейното завръщане в понеделник срещу вторник вечерта. Съквартирантите се забавляваха до 6,00 сутринта, а най-усмихнат от всички бил Гъмов. Същата вечер Преслава му казва, че рискува всичко, като влиза отново в къщата, което мнозина разтълкуваха като намек, че се е върнала заради него. Двамата вече не сдържат емоциите си, както в началото на шоуто – гушкат се, смеят се, а очите им блестят, като се гледат. А когато по време на купона Люси Иларионов ги закачи: “Айде, стига сте се прегръщали”, Преслава отвърна: “Ами, не могааа”, и се засмя. “Излиза, че май наистина е искала да се върне заради него”, казаха източници на “24 часа”. Любовните сцени Нова тв излъчи в епизода в четвъртък вечерта.

Взаимните симпатии, които изпитват Гъмов и Преслава един към друг, не останаха скрити нито от зрителите, нито от останалите съквартиранти. Всички започнаха да им хвърлят закачливи погледи и бързо влязоха в ролята на сватовници.

Радостен, че Преслава се е върнала, Гъмов пийнал повече на купона в понеделник. Както видяха и зрителите, актьорът не се чувстваше много добре и призна, че дори има бели петна от вечерта. Люси Иларионов се възползва и пусна поредния майтап за него и Преслава: “Ами, не помниш ли, вие се целувахте снощи”, при което Гъмов опули очи, а Преслава спокойно отрече “Не сме”, сякаш това не би било толкова невероятно. “Разбрахме, че си тръгнала на куклен театър”, каза с игрив тон Иво Танев само минути след като певицата прекрачи прага на къщата за втори път. Докато беше навън, тя посети представление на Гъмов. По договор актьорът има право да излиза, за да играе в Кукления театър. А малко след подмятането на Танев Здравко от “Ритон” ѝ подшушна, че Гъмов плакал за нея, докато я нямало.

Дали между двамата ще се получи, или не, никой не може да каже. Дали това, което жълтите медии тиражират – че двамата са консумирали любовта си в гримьорната на Гъмов в театъра – също. Появи се, разбира се, и друга теория – че любовната интрига е по сценарий. Вероятно това ще проличи в следващите епизоди.

Така или иначе, Гъмов и Преслава са най-обсъжданата ВИП двойка в България в момента, макар и официално да не са гаджета. Двамата биха си отивали – той пали бързо, тя е спокоен човек, но в същото време и той, и тя обичат да се забавляват и да са център на вниманието. А и не са обвързани, пишат от “24 часа”.

comments: