home Музика, Поп-фолк Sinan представя втория си проект ”Фен съм ти”

Sinan представя втория си проект ”Фен съм ти”

Най-младата звезда на Diapason Records Sinan е готов с втория с проект “Фен съм ти”, чието видео може да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ и в официалните канали на медиата.

След успеха на дебютното си парче „Направи ми място“, сега той залага на дискотечно парче с модерно звучене, създадено специално за него от топов албански композитор. Текстът е дело на Мариета Ангелова.

Талантливият младеж, който има роднинска връзка с Тони Стораро, направи впечатление още с появата си на музикалната сцена и спечели одобрението на публиката.

Той бързо получи прозвището „българския Джъстин Бийбър“ и признава, че много му допада. „Това е страхотен комплимент, защото той е един успял артист, който прави страхотни проекти. Приятно ми е, че ме сравняват с него. Тъй като съм съвсем в началото на своята кариера, само мога да си пожелая и аз да имам толкова хитове и успехи.“, сподели Sinan.

Видеото „Фен съм ти“ е заснето от екипа на N-Team и в него певецът си партнира с красива червенокоса красавица. Стайлингът е дело на Стоян Апостолов.

comments: