home Музика, Поп-фолк Почитател изненада Цветелина Янева с фен албум

Почитател изненада Цветелина Янева с фен албум

Един от най-големите почитатели на Цветелина Янева я изненада с интересен подарък по случай новата ѝ дуетна песен с Ищар – “Музика в мен”.

Norton Andreev е подготвил специален диск с песните, които певицата е издала през последните години, но все още не е включила в албум.

Младото момче написа в социалните мрежи: “Факт е най-новият ми проект – албумът “Музика в мен”. Той съдържа песните издадени от Цветелина Янева през последните три години.

Фактът че албумът включва всички песни на изпълнителката през този период, без специален подбор, е доказателство за изключително разнообразното й и успешно творчесто. Трябва да сме горди, че в нашата малка държава има изпълнител, който поддържа толкова високо ниво във всичко, което прави, макар и да знае, че трудът му няма да бъде оценен напълно. Аз вярвам, че всичко, за което отделяме време и усилия; всичко, за което мечтаем и постигаме; всичко, което правим – ни развива и рано или късно получаваме това, което заслужаваме! Благодаря ти, Цвети! Това е подарък не само за теб, но и за всички твои фенове! Всички хора, които са избрали качеството и таланта пред комерса. Обичам те и ти пожелавам още много пъти по толкова успехи, колкото си постигнала досега! Ще се постарая този албум да достигне до възможно повече хора, които не слушат попфолк, за да видят, че качествена продукция от български изпълнител СЪЩЕСТВУВА!”

От своя страна изпълнителката сподели пред Live Magazine, че е изключително радостна от това, с което Norton Andreev я е изненадал.

“Това момче е един от най-големите ми почитатели през всичките тези години. Много му благодаря за подаръка, както и за всички останали, които е правил и преди за мен, не съм ги забравила. Благодаря му от сърце за всички хубави думи, които е написал за мен! Благодаря и на всички мои почитатели, които не спират да ме подкрепят и харесват това, което правя за тях. Старая се винаги да се допитвам до тях. Обичам ги всички до един!”, каза Цветелина Янева.

Изпълнителката е обещала поп албум, който все още подготвя със своя екип и този път не влиза в срокове.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.