home Музика, Поп-фолк Алисия ”помогна” на Ванеса в новия ѝ клип

Алисия ”помогна” на Ванеса в новия ѝ клип

След като премиерата на Ванеса и Алисия – „Малката“ се състоя днес в ефира на Фен ТВ, всички останаха очаровани от перфектната комбинацията между тях.

Песента „Малката“ е създадена по истински преживяна история от Ванеса. Тя е красива и уверена в себе си млада жена.

Без предварителна уговорка, придружена от най-близката си приятелка Алисия, по случайност Ванеса открива, че на пръв поглед перфектния й мъж се среща тайно с друга жена.

Двете дами умеят да диктуват правилата на играта и не могат да търпят ниско ниво мъже около себе си. Подкрепата в тежки моменти е неизменна част от истинското приятелство между две жени. И за това, типично по женски, Алисия отмъщава за наранената си приятелка със силно круше в лицето на неверника. Това е част от сюжетната линия към най-новия клип на Ванеса и Алисия.

vanesa-muj

Снимките на видеоклипа се проведоха в луксозна къща в София, а Алисия включва в клипа и новата си кола.
„За първи път снимам клип със сюжет. Време беше да вляза в роля. Преди снимките на клипа посещавах и курс по актьорско майсторство. Съчетах актьорската си игра с лична емоция, тъй като са ми изневерявали, както на много други млади момичета повярвали в думите на техните мъже.“, споделя Ванеса.

Младата певица изключително харесва модерния стил музика, който изпълнява Алисия. Това е една от причините да покани точно нея за участие в песента „Малката“.

„Поканата за участието на Алисия в проекта „Малката“ дойде от моя страна. И на мен, и на Алисия, и на нашия продуцент г-н Виктор Касъмов цялостната концепция за песента ни допадна много.“, разказва Ванеса.
„Очарована съм от Алисия като човек и професионалист. Работата с нея е голямо удоволствие за мен. Благодаря й, че прие проекта с ентусиазъм и даде всичко от себе си. Като млада изпълнителка оценявам нейната подкрепа към мен. В днешно време малко топови изпълнители подават ръка на младите си колеги, а тя го прави, за което заслужава адмирации“, казва Ванеса.

comments: