home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Карлос и Цветана Дичева представят ”Имам само едно сърце”

Карлос и Цветана Дичева представят ”Имам само едно сърце”

Карлос изненада меломаните с поп версия на актуалния си хит “Имам само едно сърце”. Сингълът се появи само преди месец, а вече е сред най-гледаемите проекти в Planeta Official в Youtube за времето от своята премиера.

Със сигурност внимание ще привлече и поп версията, която отново е по аранжимент на Митко Петров. Самият той дава и идеята за ремикса, в който специално участие има и Цветана Дичева – млада и талантлива приятелка на Карлос.

Изпълнителят сподели пред телевизия “Планета”, че за изграждането на вокалите в песента се е погрижил JJ, който също е негов приятел.

“Когато започнахме работа по песента с Митко, той ми подхвърли идеята за поп версия, като дори ми направи кратко демо как би звучало. На мен адски много ми хареса и реших да я направя в две версии. И двете са записани в един ден. Исках поп версията да звучи различно и като изпяване, затова поканих JJ да изгради бек вокалите в поп стил и да ми прави забележка ако пея нещо с поп-фолк орнаменти”, разкрива подробности Карлос.

Той допълва още, че изборът му Цветана да придаде колорит на поп версията е направил, тъй като тя е изключително талантлива и има страхотен глас. “Много исках да я включа в мое парче, като тази песен се оказа точно на място за целта”, не крие певецът.

Карлос вярва, че и ремиксът ще се хареса на публиката и ще достигне успехът, който пожъна първия вариант на “Имам само едно сърце”.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.