home Култура, Любопитно УНГАРСКИЯТ АРТИСТ КРИСТИЯН АДАМ С ПРЕМИЕРА В НАЦИОНАЛЕН ЦИРК СОФИЯ

УНГАРСКИЯТ АРТИСТ КРИСТИЯН АДАМ С ПРЕМИЕРА В НАЦИОНАЛЕН ЦИРК СОФИЯ

Българският Национален Цирк София се завърнаслед 8 месечно турне в Турция където представи грандиозно международно шоу в най-големия увеселителен парк на град Истанбул – “Виаленд” .

У нас циркът ще разпъне шапитото си в първо в столицата, на най-новата циркова пощадка срещу централна ЖП гара, информират от ПРофайл.

Тържествената премиера е на 9 октомври 2015 от 19 часа. До края на месеца спектаклите ще са в сряда , четвъртък и петък от 19 часа а в събота и неделя от 11 и 16 часа.

За първи път след 25 години у нас под купола на Българския Национален Цирк “София” ще гостуват звездите на унгарския държавен цирк “Будапеща”.

Часове преди премиерата сензационно демонстративно шоу за столичани ще представи 19 годишния Кристиян Адам който във вторник 06.10.2015 от 13 часа ще премине необезопасен по тънко стоманено въже на 15 метра над земята от външната страна на купола.

В спектакъла на унгарските гости публиката ще види акробатика на коне, екзотичен номер с алигатори, крокодили, питони и игуани, дресирани лами, фокуси, жонгльорство и всички останали жанрове на класическия цирк. Смехът е поверен на легендарниятбългарски клоун Фери и унгарския му колега Марци,добавят още от Сън продакшън.

comments: