home Спорт, Съветите на Николай Чолаков Николай Чолаков на корицата на новия ”Men’s Health”

Николай Чолаков на корицата на новия ”Men’s Health”

Новият брой на списание “Men’s Health” вече е на пазара, а на корицата му e фитнес модела и инструктор Николай Чолаков – мъж, маниакално отдаден на добрата форма.

Във Фейсбук профила си Николай сподели, че си е направил изводи през всичките 10 години, който е изкарал в тренировки, лишения, болки и травми.

Чолаков добавя и че никога не е очаквал, че ще достигне това ниво, да бъде на корицата на списание като “Men’s Health”.

“Най-хубавото, когато гледам корицата, е целият път, извървян до тук, както и цялата болка, платена до тук, също и лишенията, написани в очите ми. Доказах на себе си, дори без помощ от друга страна, че мога и съм горд с това, което направих. Моята мотивация към живота е – слушай себе си, бъде себе си, не си играй със себе си, цени хората до себе си, цени себе си и не съди никога и никого! Благодаря на “Men’s Health” за всичко това, което за мен беше много голяма емоция, голям адреналин, голямо изживяване. Тръпката е неописуема”, написа Николай Чолаков.

comments:

TAGS:

Николай Чолаков

Николай Чолаков е на 23 години, но вече е достатъчно известен в професията си като фитнес инструктор и модел. Той завършва спортно училище, а голямата му мечта е била да бъде футболист. Прeз 2014г. участва в спортния фестивал "Arnold Classic Europe" в Мадрид, а малко преди това се снима и във филма "300". Участвал е в много музикални видеоклипове, а през 2012г. се нарежда сред финалистите в конкурса "Мистър Менхънт".