home Клубни партита, Събития ARISTOS CONSTANTINOU НАЖЕЖИ СТРАСТИТЕ В ПЛОВДИВСКИЯ ”GARIDAS”

ARISTOS CONSTANTINOU НАЖЕЖИ СТРАСТИТЕ В ПЛОВДИВСКИЯ ”GARIDAS”

Гръцката звезда Аристос Константиноу нажежи за пореден път страстите в плодивския ресторант с богата гръцка и средиземноморска кухня – “Garidas”.

Изпълнителят на дуетното парче с Устата – “Thelo ksana na se do”, вече е чест гост в р-т “Garidas” – Пловдив, който малко преди да бъде Европейска столица на културата 2019, може да се похвали с посещението на доста чужденци.

Аристос Константиноу ще продължи с шоу програмата си всеки петък в р-т “Garidas”, който се намира в Пловдив, жк. Южен на ул. Димитър Талев 132.

Ако сте почитатели на гръцката музика, качествените напитки и вкусната храна, мястото е само едно. Елате и слушайте песните на Аристос Константиноу в р-т “Garidas”.

AristosConstantinouGaridas (3)

AristosConstantinouGaridas (1)

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.