home Музика, Поп-фолк Цветелина Янева и Ищар се срещнаха в София

Цветелина Янева и Ищар се срещнаха в София

Цветелина Янева и Ищар се срещнаха в София, за да подготвят снимките на общия си видеоклип, който ще се появи съвсем скоро.

Двете изпълнителки пазеха няколко месеца в тайна идеята за съвместния си проект, който ще бъде на два езика. Парчето ще се разпространява не само в България, но и в родината на екзотичната певица.

БТВ ще излъчи ексклузивно интервю с Цветелина Янева и Ищар още тези дни, в което ще разкажат подробности за проекта си.

България обича песните на Ищар и това е сигурна гаранция за успех на дуетното им предложение. Двете си паснали изключително много по време на общата си работа и това ще се види от видеото им.

Цветелина Янева продължава линията си от по-умерени песни, като отново бяга от поп-фолк вълната и продължава да прави песни за бъдещия си поп албум.

IshtarTsvetelinaYaneva01

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.