home Мода, Родни звезди Венета Харизанова – наследничка на Джуна

Венета Харизанова – наследничка на Джуна

Мисис Бългаиря 2011 Венета Харизанова може да лепи метали по кожата си. Миската се хвали, че като дете биополето й било толкова силно, че можела да запели по тялото си всякаква метална посуда като веднъж задържала дори цяла ютия.

Най-впечатлена по онова време била бабата на Харизанова, която смятала внучката си за наследница на именитата руска лечителка Джуна, съобщава „Телеграф”.

Възрастната жена дори настоявала да изпратят Венета в руско училище за необикновени таланти и екстрасенси.

Родителите на Венета обаче не се съгласили да изплатят дъщеря си в училище за врачки.

Сега, години по-късно, моделката се върнала отново към паранормалните си способности и дори се записала на курс по Рейки. Така красавицата се надявала да може да помага на близки и роднини в нужда.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.