home Музика, Поп-фолк ГАЛЕНА: АКО БЯХ РАЗЧИТАЛА НА СКАНДАЛА, ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ЗНАЕ КОЯ СЪМ

ГАЛЕНА: АКО БЯХ РАЗЧИТАЛА НА СКАНДАЛА, ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ЗНАЕ КОЯ СЪМ

”Скандалите и голотата вече не са интересни.”, oоткровено споделя Галена, един от изпълнителите, които вдигат високо летвата в поп-фолк жанра.

“В моята област печеливши са хубавите песни, талантът, многото работа, доброто сценично поведение… Аз знам, че доста хора приписват кариерата ми на нещо, което се е случило преди, но, с извинение, аз си скъсах задника от работа.

Ако бях разчитала само на скандала, със сигурност вече никой нямаше да знае коя е Галена”, признава звездата пред “Жълт труд”.

Тя разкрива още, че за съжаление има двайсетина имена, които постоянно се въртят в медийното пространство, защото са актуални и жълтите медии се продават на техен гръб. “За добро или зло – и моето име е сред тях, аз съм приела този факт и не хабя от времето и енергията си за подобни глупости.

Съветвам и другите да постъпват като мен”, категорична е Галена. Тя признава още: “Просто си имам свои мечти и цели, до които стигам. Последната беше да направя новия си албум така, както искам. И го постигнах”.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.