home Музика, Поп-фолк Андреа избухна срещу медията, която поруга смъртта на баба ѝ

Андреа избухна срещу медията, която поруга смъртта на баба ѝ

Андреа изрази публично възмущението и обидата си от медията, която си позволи да поругае смъртта на баба й.

„Аз си давам право да не се сърдя на безсърдечния драскач, седящ зад статията днес, осквернила паметта на баба ми, която почина преди две седмици…

Виждам, че той сам осъзнава, че постъпката му е грозна, защото не си е подписал името… може би в България няма да има проблем дори и да го направи…

Виждам и че ме е цитирал, което меко казано е цинично. Докато аз и семейството ми сме в траур, вие успяхте да направите сензация от случилото се! Е, Браво!!! Чела съм куп клевети по свой адрес…И донякъде съм разбирала медиите.

Знам, че всеки търси сензация, и дори не съм реагирала. Но да търсите сензация в смъртта на възрастна жена – това не ви прави чест“, написа изпълнителката в официалната си страница във Фейсбук, пише “Блясък”.

„И до човека написал измислената статия имам още едно обръщение:

Сигурна съм, че имаш семейство.. Сигурна съм, че и ти си губил близки хора. Сигурна съм, че и ти си страдал в такива моменти. Чувствал си се безсилен пред смъртта, както всички нас.

Представи си в този момент как някой прави сензация от загубата ти с фалшиви клевети по твой адрес и по адрес на покойника. Как би се почувствал? Как би се почувствало семейството ти… Как би се почувствало детето ти?

Бъдете по смирени… Бъдете хора! Не всичко е пари, когато си отидем от този свят нищо от това, което сме имали като материално постижение няма да можем да отнесем в гроба.

Ще остане само името ни и постъпките ни. Те ще отекват в времето…“, така завършва посланието на певицата.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.