home Музика, Поп-фолк Гущеров дава модни съвети на Мария

Гущеров дава модни съвети на Мария

Съпругът на фолкпевицата Мария Християн Гущеров се оказа по-взискателен към външния й вид от нея самата и дава тежката си дума за нейните тоалети.

„Спортът ми помага да имам по-добро самочувствие”, призна Мара Отварачката в предаването „Преди обед” по bTV.

Тя нарече съпруга си „много модерен мъж” и призна, че той има претенции към външния й вид. „Той често ме ангажира с мнението си, че жена, която спортува и е в нормални килограми, е по-добре да е с тясна рокля и високи токчета.

Връщал ме е от вратата с широки панталони”, каза тя. Певицата сподели, че в началото на връзката им, когато тя тръгнала да излиза с модните тогава шалвари, той я спрял и я накарал да се преоблече. „Ти толкова тренираш. Върни се да сложиш едни тесни дънки”, казал й Гущеров.

На въпрос дали е вярно, че лятото се подвизавала по плажовете с бански за 4000 лв.,  Мария отговори свенливо: „Възможно е. Аз спестявам откъм храната”.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.