home Мода, Родни звезди ИВАЙЛА БАКАЛОВА ОТ ДУБАЙ: РАБОТЯ УСИЛЕНО, НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

ИВАЙЛА БАКАЛОВА ОТ ДУБАЙ: РАБОТЯ УСИЛЕНО, НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

Тричасови рехабилитации всеки ден в продължение на година помогнали на Ивайла Бакалова да възстанови мускула на крака, който счупи при скок от кран в „Къртицата”.

Инцидентът се случи миналата пролет дни преди финала на шоуто, а продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов поеха лечението на миската, съобщава „Монитор”.

Тя мина през две тежки операции и към момента твърди, че се е възстановила на 95%. „Докато бях с пироните ме болеше и усещах всяко едно стъпване.

След като ги извадиха, разликата беше много голяма и мога да кажа, че не усещам болка. Може би лека, само когато кракът ми се преумори. Попаднах на лекари, които знаят какво правят и съм им страшно благодарна. Счупването бе на доста места и те буквално трябваше да ми събират крака”, споделя пред сп. “Love Style” Бакалова.

Нараненият крак все още е леко деформиран и маркиран от дълъг белег, тъй като е рязан почти наполовина.

Въпреки тежкото изпитание варненката не се е замисляла и за миг да даде под съд Иван и Андрей. „Момчетата тогава бяха в много трудна ситуация, свързана с фалита на КТБ. Достатъчно проблеми имаха на главата си. Никой не е виновен – нито те, нито аз. Имало е да става”, категорична е Ивайла.

От близо година постоянният адрес на Ивайла е в Дубай, където заема висока позиция във фирма за недвижими имоти. Хубавицата отрече слуховете, че е обвързана с местен шейх и пръска цели състояния по нощни клубове.

„Истината е, че почти не излизам. Работя усилено, за да постигна това, което имам. А и там никой не ме познава”, казва Бакалова. В Дубай тя е с дъщеря си Рая, която учи в международно училище.

Бакалова е категорична, че въпреки бизнес перспективите тя не смята да остарява в мегаполиса насред пустинята. „Липсва ми нашата природа, защото тук всичко е изкуствено. Имам идея да остана около пет години. В Дубай се уговаряш за среща с близък поне седмица по-рано, не е като в България и в някакъв момент това ми липсва”, казва хубавицата.

comments: