home Кино и ТВ, ТВ предавания БОБИ РЪГБИСТА ЗА ЦВЕТЕЛИН: ЩЕ ГО БИЯ, РЕШИХ

БОБИ РЪГБИСТА ЗА ЦВЕТЕЛИН: ЩЕ ГО БИЯ, РЕШИХ

След агресивното и арогантно поведение на Цветелин към Никита в Big Brother, приятелят на мацката –Борислав, е категоричен: „Ще го бия, реших.”

Зрителите на риалити формата станаха свидетели на това как Цецо си позволи да сипе жлъч и обидни квалификации срещу екстравагантната Никита, което очевидно е преляло чаша на търпението на приятелят й Боби.

„Как ми дигна кръвното сега! Щом я плюе – това преля вече, пак ще има бити след Брадара“, изригна Ръгбиста (прякор, който Борислав си спечели след участието му в Big Brother 3).

И макар повечето от приятелите му в социалната мрежа да го подкрепиха, имаше и такива, които го призоваха да не пада на нивото на Цецо, пише “Блясък”. Други пък го упрекнаха, че стои безучастно и наблюдава как унижават любимата му в Къщата на Големия брат.

„Безучастен? Аз не съм паун, че да се перча пред женските. За всичко си има време и място – той това е пропуснал да разбере, защото е зает да е мъжкар, а издуха супата от една жена. Моята намеса дори се обезсмисля, тези птици се крият, когато обикаля хищник около тях – нали го знаете“, категоричен бе Боби.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.