home Музика, Поп-фолк ГАЛЕНА: ХУБАВО Е ЧОВЕК ДА НЕ ЗАБРАВЯ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ

ГАЛЕНА: ХУБАВО Е ЧОВЕК ДА НЕ ЗАБРАВЯ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ

“Когато полагаш усилия, когато си амбициозен и гледаш твоята работа, страничните фактори няма как да ти повлияят.

Аз имам претенции, че съм талантлива и работлива най-вече, така че не са случайни успехите ми”, откровена е Галена в интервю за в. Шоу.

Певицата е категорична, че провокацията е част от бизнеса и след толкова години работа това е едно от нейните изразни средства – да провокира себе си и своите фенове.

Галена признава още, че е много хубаво когато човек си спомня за годините, не забравя откъде е тръгнал и какво е преживял, за да успее.

“Аз съм някак по-позитивна, гледам напред винаги с усмивка и никога не се връщам назад. Всичко, което е било, то си е за тогава. Дало ми е само уроци и хубави моменти. Ако е лошо – съм се научила, ако е хубаво – ще си спомням с такова”, не крие Галена.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.