home Кино и ТВ, ТВ предавания Гаджето на Анита към Богданов: Ще те къртя, казвам ти

Гаджето на Анита към Богданов: Ще те къртя, казвам ти

Потенциален любовен триъгълник предизвика паника в Къщата на „Бигх Брадър”. Пристигането на гаджето на плевенчанката Анита наплаши до смърт ухажора й Пламен Богданов, който дори пожела да си тръгне.

Още с влизането си Илиян Кюрчев се обърна заплашително към Богданов: „Бате, тебе ще те къртя, казвам ти”.

Анита едва го успокои като почна да му обяснява колко го обича и колко й липсва. В същия момент Богданов се уплаши и изтича към изповедалнята да иска среща с Биг Брадър.

„Тръгвам си”, заяви той и обикаля дълго около вратата, не получи аудиенция. Това се случи чак след като Кюрчев си замина.

Любимият на Анита престоя кратко в къщата. Той я укори, че се държи прекалено фриволно с хората и отстрани не изглежда добре. „Това държане, което го правиш, е прекалено много. Не може с всеки да се отнасяш така”, каза й той.

„За теб ще извърша убийство и ще съблека онова гол”, закани се той по адрес на Богданов. „Отстрани не е хубаво държанието”, добави той.

След като Богданов най-накрая беше приет от Биг Брадър, той поиска психолог и разговор с роднина. Отговорено му беше, че решение ще бъде взето утре. Когато той се върна при съквартирантите и видя, че Кюрчев си е отишъл, нещата се успокоиха.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.