home Музика, Поп-фолк ЕДВА 20-ГОДИШЕН ФИКИ СПАСИЛ ДЕТЕ ОТ УДАВЯНЕ

ЕДВА 20-ГОДИШЕН ФИКИ СПАСИЛ ДЕТЕ ОТ УДАВЯНЕ

“Аз ставам с усмивка и се старая тя да не напуска лицето ми 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата” – казва Фики пред “24 часа”.

Макар че публиката го познава с попфолк хитовете, които изпълнява, младият певец твърди, че не се ограничава в избора на музикален стил.

“Слушам, харесвам и изпълнявам много разнообразна музика – от народните песни, сред които любима ми е “Зайди, зайди”, през Hello на Лайънъл Ричи и Lately на Стиви Уондър до Kukavica на Цеца Величкович и т.н” – подчертава той.

Старае се да обръща внимание на всеки фен. Почитателите му във фейсбук са над 96 000 и дори да не ги познава лично, изпитва приятелски чувства към всички: “Приемам ги за приятели, защото те са мои фенове и ме подкрепят, и ми показват любовта си ежедневно, за което им благодаря!”.

Едва на 20 години Фики има зад гърба си смела постъпка – спасил е давещо се дете. “Преди 2 години, по време на традиционната ни лятна семейна почивка на морето, докато говорех по телефона, обикалях около басейна на хотела, в който отсядаме. И тогава видях как едно малко момиченце се подхлъзва и пада във водата. Скочих веднага и го спасих” – разказва той.

Като най-големи свои успехи определя участието си в олимпийския хор “Гласовете на младежката музика” през 2012 г., където е единственият българин с награда “Олимпийски глас”, и статуетката “Певец на годината” за 2014 г., пишат от Signal.bg.

comments: