home Музика, Поп-фолк Бившият на Преслава си показа новото гадже

Бившият на Преслава си показа новото гадже

Бившият на Преслава – бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни, представи най-сетне новото си гадже.
Двамата се появиха на рождения ден на столичната красавица Жени Петкова преди дни.

Новата звезда, която смени Преслава в сърцето и леглото на Цуни се казва Детелина, а приятелите я наричат Дейзи. Брюнетката е от Русе и е на 26 години, пише BLife.

Преди време се завъртя слухът, че зърненият бос зарязал Преслава заради приятелката на Николета Лозанова – Ваня Красимирова.

Това твърдение остава под въпрос, защото Цветелин веднъж деликатно намекна, че има своя истина по въпроса.

Близки на Цветелин споделят, че той се оглежда за сериозно момиче, с което да създаде семейство, все пак е на 35 години. Дали това ще се окаже Детелина предстои да разберем.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.