home Кино и ТВ, ТВ звезди ГАЛА СЕ ДРАЗНИ НА ПОДМЯТАНИЯТА ЗА СВАТБА СЪС СТЕФАН

ГАЛА СЕ ДРАЗНИ НА ПОДМЯТАНИЯТА ЗА СВАТБА СЪС СТЕФАН

За почти 10-годишната ми връзка със Стефан мога да кажа, че с годините тя става все по-хубава. Той е човекът, който ме накара да мисля за себе си като жена.

Защото до тогава бях като войник, вършех всякаква работа. Това сподели тв водещата пред Мариян Станков – Мон Дьо. Гала не скри, че подмятанията за сватба със Стефан определено я дразнят.

“И двамата имаме по един брак зад гърба си. Ако можех да сключа само църковен брак, без граждански, да, бих се омъжила за Стефан.

Но институцията брак не ме блазни”, сподели тв водещата.

Тя допълни, че едва ли би де подложила на козметични интервенции, тъй като била много страхлива. “Слагала съм си ботокс в ефир и знам как боли”, коментира Гала. Тя призна, че като майка има много пропуски и чувство за вина пред дъщеря си.

“Признавам, че нито един път, откакто е тръгнала в първи клас на училище, не съм я изпратила. Надявам се за абитуриентския бал да успея”, обеща си тв водещата

“Иска ми се нещата с близките и приятелите ми да останат точно такива, каквито са. Да са живи и здрави и да са около мен. Това искам”, пожела си Гала.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.