home Спорт, Спортни звезди ЕСМЕР НА БЛАГО ГЕОРГИЕВ НАМЕКВА ЗА БЕБЕ

ЕСМЕР НА БЛАГО ГЕОРГИЕВ НАМЕКВА ЗА БЕБЕ

Половинката на българския футболист Благой Георгиев – Есмер Омерова е бременна? В това се усъмниха фенове на руската танцьорка след като рускинята публикува снимка в социалните мрежи.

Есмер пусна майка с дете, което моментално вдъхнови приятелите й в интернет. Преди дни Омерова заля мрежата с дузина снимки на Благо Георгиев, което говори за спонтанна проява на чувства.

Очаква се българинът и рускинята да се оженят в началото на септември, но дали ще има и друга радостна новина, чудят се от БЛИЦ.

ESMER

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.