home Кино и ТВ, ТВ предавания Гаджето на Анита ошашави Биг Брадър

Гаджето на Анита ошашави Биг Брадър

Риалитито „Биг Брадър” отново грубо и безцеремонно се набърка в най-личните отношения между двама души, разделени за няколко седмици.

Анита Болярова, която за отрицателно време се превърна в любимка на зрителите, преживя цунами от чувства и емоции, след като получи разтърсващо обаждане от любимия й Илиян.

Плевенчанинът със суров характер направил на пух и прах екипа на предаването, а поводът – кадри, на които половинката му флиртува с продаващия тялото си за пари Богданов.

Моментите, в които двамата показват някакви по-близки отношения, буквално взривили Илиян, който за секунди запалил телефона на шоуто, настоявайки за връзка с Анита.

Част от разговора между двамата видяха и зрителите на Нова телевизия. Голяма част от събеседването обаче е отрязано от редакторите и монтажистите на предаването, които се видели в чудо от свирепия плевенчанин.

“Ти наруши едно от обещанията си. Каза, че няма да флиртуваш вътре, а точно това правеше. Ти ме опозори. Сега всички в града говорят за мен, а аз вървя с наведена глава”, сипеше обвинения Илиян.

“Илияне, чуй ме. “Биг Брадър” е манипулатор, не знам какво са излъчили, просто те моля да бъдеш до мен, за да ида до края”, опита се за го омилостиви жената. “Няма да съм до теб”, редеше засегнатият на чест мъж. И добави: “Напускам те. А на този – футболиста /Пламен Богданов-б.а/, дето ти целуна ръка, само да излезе, и ще му изтръгна гръкляна”, закани се той.

Случаят с Анита и Илиян не е първият. Особено в историята на „Биг Брадър”. Отношенията ескалираха между десетки влюбени, преминали през Къщата. Напрежението растеше, когато екипът на шоуто монтираше кадрите по начин, по който ответният удар е неизбежен.

В случая и Анита си го призна. „Биг Брадър” е манипулатор. Трябва гюрултия, сълзи, драми и сърцераздирателни емоции. Защото това обича изстрадалия бг зрител, жаден за зрелища и идиотщини.

С Илиян обаче удариха на камък. Добрата му душа прозира, когато играеш честно и справедливо. Когато му тръгнеш накриво, става взривоопасно.

Самият той преди седмици заяви, че е готов на всичко. В името на любовта.

„Способен съм на жестоки крайности заради нея”, отсече мъжагата, който подчерта, че никой в Къщата не трябва да пипа хубавицата от Плевен.

Двамата са заедно 21 години, поставяйки началото на връзката си в дискотека. „Имаме планове за сватба и дете”, разказа Илиян.

Любовта е по-силна от всичко. Казано е. Изпято е. Любовта между Анита и Илиян ще победи манипулациите на Големия брат, който винаги търси шумната и неприлични караница, която да закове тройно повече зрители пред екрана от обичайното.

Българинът обича сеирите. Да гледа отстрани и да се кефи. Да не забравяме, че и всяко чудо е за три дни …

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.